Blålys cruise rundt Tromsøya

Blålys cruise rundt Tromsøya

1 November - 25. mars 13:30-15:30 alle dager

Norske lokale skippere og mannskap med årelang erfaring gjør dette til en sikker, trivelig og minneverdig tur. Vi tilbyr alle våre turermed vår solide og hjemmekoselige katamaran MB Havcruise. Eierne bor selv om bord i vinterhalvåret. Små settinger med maks 12 gjester per tur gir en sosial og god stemning.

Turen går rundt den vakre Tromsøya. Underveis ser vi ofte niser, springere, sel, havørn og andre sjøfugler. Med hensyn til vær og vind kan vi legge om turen til andre steder.

Denne turen er i hovedsak tenkt for å nyte de vakre vinterfargene og naturen i vårt arktiske vinterlandskap. Fra cirka 21 november til 21 Januar er det mørketid her nord. Vi kaller det også for blålystiden. Denne turen er lagt til en tid på dagen da det intense blå lyset kommer spesielt godt frem. Vi forteller gjerne lokal historie og små nord norske «skrøner» underveis.

Vi serverer varm drikke og hjemmelagede kaker på denne turen.

Vårt motto er kvalitet fremfor kvantitet.

Vi tar sikkerheten seriøst og har årlige kontroller av både båt og annet utstyr. Dette gjøres av autoriserte instanser. Alle våre passasjerer er godt forsikret om bord

Vi følger alle råd fra det norske helsedirektoratet når det gjelder koronapandemien. Vi rengjør alt utstyr daglig og etter hver tur. Alle gjester som føler seg syke ved ankomst vil bli anmodet om å forlate båten. Det vil bli gitt full refusjon om avbestillingen kan relateres til sykdom eller annet i forbindelse med koronaepidemien.

NB! Møt opp i god tid før avgang, minst 15 minutter. Avgang klokka 13:30 . Vi venter ikke mer enn 10 minutter. Oppmøte ved vår katamaran MB Havcruise som ligger i indre havn ved ytterste flytebrygge på nordsiden av Scandic Ishavshotel.

Om dere ikke finner frem, ring +47 94 84 75 00.

Priser

Price

  • Inkludert: Varm drikke, kaker, sjokolade og kjeks, utlån av kikkert og varme ponchoer om ønskelig
  • Varighet: 2 timer
  • Vanskelighetsgrad: Lett/ Alle
  • Antall deltakere: 2-12
  •  
  • 13:30-15:30
  • Voksen:1300 NOK
  • Barn (1-12):750 NOK

Other winter activities

Other summer activities

Andre vinteraktiviteter

Andre sommeraktiviteter

Designed by Horn Media 2018 | Aktuelt