Privat Nordlys og kveldsturer med middag/julebord  i Tromsø

Privat Nordlys og kveldsturer med middag/julebord i Tromsø

20 oktober til 20 mars

Hvorfor ikke samle sammen en gjeng til en koselig nord-norsk opplevelse som å se nordlys fra havet. Lokale, kunnskapsrike og erfarne verter som har lang erfaring med slike aktiviteter vil gi dere en ekstra trygg, koselig og minnerik tur.

Om bord hos oss kan man enkelt tilrettelegge for små firmaturer, blåturer, tematurer, kurs og konferanser, vennelag og annet. Vi har PA anlegg om bord for live musikk om ønskelig. For en ekstra pris kan vi også skaffe trubadurer.

Vi tilbyr selvsagt de deiligste fiskemåltider. En av favorittene er kokt torsk med gulrøtter, poteter, bacon, løk, smør og flatbrød. En god hjemmelaget dessert følger selvsagt med. Alt dette er inkludert i vår gruppe pris på kr. 17000,-.

Når det nærmer seg julebordsesongen serverer vi gjerne tradisjonsrike julemiddager som lutefisk, ribbe eller pinnekjøtt om ønskelig.

Dette for en ekstra kostnad på NOK 300, - per person som kan betales ombord ved ankomst.

Siden vi er i et maritimt miljø, foreslår vi først og fremst "lutefisk" som er laget av tørrfisk (lufttørket hvit fisk) eller tørket og saltet torsk, syltet i lut.. Dette er regnet for å være et skikkelig nordisk julemåltid.

Du kan også velge annen tradisjonell julemat av kjøtt, som julepølser, medisterkaker, svineribbe eller pinnekjøtt.

Det serveres en god hjemmelaget dessert til begge alternativer.

Nordlys fra sjøsiden er et spesielt og særdeles vakkert syn.  Lysforurensning forsvinner bokstavelig talt i det svarte havet. Vi har rundt 80% score i løpet av en vintersesong, da medregnet kun det man kan se med «det blotte øye». Som en ekstra bonus får man med seg en fantastisk utsikt over Tromsø og omegn. Vi er gjerne behjelpelig med fototips.

Vi tar sikkerheten seriøst og har årlige kontroller av båt og annet utstyr. Alle våre passasjerer er godt forsikret om bord. Vi følger alle råd fra det norske helsedirektoratet når det gjelder koronapandemien. Vi rengjør alt utstyr daglig og etter hver tur. Alle gjester som føler seg syke ved ankomst vil bli anmodet om å forlate båten. Det vil bli gitt full refusjon om avbestillingen kan relateres til sykdom eller annet i forbindelse med koronaepidemien.

Oppmøte ved ytterste flytebrygge nord for Scandic Ishavshotel. ved siden av vår røde og hvite katamaran MB Havcruise. Møt minimum 15 minutter før avgang.  Varighet 20:30-23:30 (3 timer). Til en ekstra pris kan turen utvides eter avtale med leverandør.

Inkludert: guide og middag og varm drikke. Man kan også få låne seg en god varm poncho om ønskelig

Antall deltakere: inntil 12 gjester

Oppmøte ved ytterste flytebrygge nord for Scandic Ishavshotell. ved siden av vår røde og hvite katamaran MB  Havcruise. Møt minimum 15 minutter før avgang.  Varighet 20:30-23:30 (3 timer) Til en ekstra pris kan turen utvides eter avtale med leverandør

Kontakt oss gjerne via epost eller mobil: post@havcruise.no eller +4794847500

Priser

Price

NOK 17000,-. Inkludert middag og varm drikke for inntil 12 personer. For julemiddag kr. 300,- ekstra per person.

You can order this trip directly with us by e-mail: post@havcruise.no or mobil: +47 94 84 75 00

Other winter activities

Other summer activities

Andre vinteraktiviteter

Andre sommeraktiviteter

Designed by Horn Media 2018 | Aktuelt