Elfridastua

Kan kombineres med daglig leie av katamaran MB Havcruise. Vi vil også få en mindre båt til leie i forbindelse med dette huset i løpet av 2017.

Hus 115 kvm2 til leie for tilreisende gjester på Sørvær. Huset er innredet med fine retro møbler. Første etasje består av stue med salong og spisebord, koselig liten kjøkkenkrok med alt av nødvendig utstyr for selvhushold, bad med dusj og toalett. Stort inngangsparti med god plass til å henge fra seg klær og utstyr. Andre etasje består av 4 soverom, samt ett toalett med vaskeservant og speil. Stor veranda ute.

De 4 soverommene har sengeplass til 7 personer, hvorav 2 av dem har dobbeltsenger, et av dem har også babyseng. Det er muligheter for å legge inn ekstrasenger hvis flere gjester.

Det er ellers muligheter for innfrysing av fisk, vilt og annet både i huset og i vår frysecontainer på kaia.

Sørvær er et idyllisk fiskevær med godt utgangspunkt for turer på fjell og hav. Fantastisk sted for familieferier, gutte/jenteturer, jakt- og sportsfisketurer. Huset ligger ellers i kort gangavstand til fasiliteter som butikk og pub.Man kan leie vår katamaran Havcruise for fisketurer, fuglesafari, strandhugg etc., men vi vil på sikt også ha en mindre utleiebåt til disposisjon for Elfridastua. Dersom man er uerfaren på havet anbefaler vi at man benytter seg av vårt tilbud om leie av stor båt. Havområdet utfor Sørøya kan være uforutsigbart i henhold til vær og vind, og da er det trygt og godt å ha med en kjent og erfaren skipper.

Priser

Price

NOK 650,- per person per gjestedøgn (minimum 4 personer).

NOK 250,- ekstra per person over 4.

Andre overnattingstilbud

Other accommodation

Designed by Horn Digital Media 2018