Elfrida båt

Wildeboat 650XW

Hvorfor ikke leie din egen båt for havfiske og turer med venner og familie. Vi har en båt til leie. Elfrida er en veldig stabil båt som er egnet for opptil 6 personer for fiske, totalt 8 om bord inkludert skipper.

Elfrida er en 23 fots båt med pilothus, Lengde 6,60 meter, Bredde 2,70 meter, Dybde 0,35 meter, Vekt 1500 kg

Når du er 700 kilometer over polarsirkelen, kan værforholdene være vanskelige noen ganger. Regn og vind kan kjøle deg raskt ned, det vil gjøre denne etterlengtede fisketuren på Sørøya "storfiskens rike" til en katastrofe, tilbring noen lange dager på å fiske fra åpen båt, og du vil lengte etter komforten som et lite pilothus kan gi.

Utstyrt med 150 hk Yamaha-motor, kartplotter, ekkolodd, dybdefinner og stangholdere, redningsvester, nødsignalraketter og et sporingssystem.

Ved utlevering stilles følgende krav/må medbringes:

  • Legitimasjon
  • Ansvarlig person/båtfører er kommunikativ på engelsk/norsk
  • Båtførerbevis for båtførere som er født etter 1980 og krav om relevant erfaring for de     født før 1980 om ikke båtførerbevis innehas.
  • Leiekontrakt, passasjerliste samt sikkerhets- og ansvarsskjema. Leiekontrakten blir tilsendt per e-post ved booking.

Laminert sjøkart, redningsvester ,klepp, 2 fiskekasser, bøtte, sikkerhetsboks med diverse utstyr inngår i leien. Vi sørger også for oppfylling av bensin her. Dette betales ved innlevering etter antall liter forbrukt i løpet av oppholdet.

Om ønskelig kan man i tillegg leie havfiskestenger og flytedresser.

Priser

Price

For leie av båten kr. 3000,-.. Drivstoff ikke inkludert. For fiskeutstyr og kjeldresser kr. 600 per person

Andre overnattingstilbud

Other accommodation

Designed by Horn Media 2018 | Aktuelt