Sørøya Havfiskecruise

Sommeraktiviteter ikon

Sommeraktiviteter på Sørøya i vest finnmark

Rype, hare og gåsejakt i særklasse på Sørøya i Vest Finnmark

En jakt for jegere uten hunder. Jegerne har sin plattform om bord. En spennende form for "øyhopping". Ved hjelp av lettbåt setter vi dere i land på forskjellige øyer med godt jaktterreng. Dette gir muligheter til på en lettvint måte å komme seg til jaktmarker som ligger godt utfor "a llfarvei". Etter en lang og opplevelsesrik dag på land serveres de lekreste retter om bord. Disse turene foregår stort sett i området rundt Sørøya men kan også tas i andre områder mot et tillegg i pris for ekstra gangtid.

Det er også mulig å leie vårt utleiehus Elfridastua og ta med seg hund. Det vil da være klare regler for hvor hunden kan oppbevares og ekstra pris for vask i ettertid. Man kan også leie vår nye 22 fots båt Elfrida og ta turene rundt øya på egenhånd.

Les mer & bestill i dag

Firmaturer på Sørøya i Vest Finnmark

Vårt konsept egner seg perfekt til all slags firmaturer, blåturer, teambuilding etc. Kan kombineres med kurs-og konferanse ombord (vi har alt av nødvendig utstyr for dette), eksempelvis en fisketur, eller et nordlys cruise. Bare fantasien setter grenser.

Les mer & bestill i dag

Tur til Andotten på Sørøya i Finnmark

Sørøya ligg i Finnmark fylke i Nord-Norge og vert kalla "den grøne øya". Ho ligg lengst vest i fylket, ytterst mot Lopphavet. Sørøya er største øya i Finnmark og den fjerde største i Noreg. Øya er delt mellom kommunane Hasvik og Hammerfest.

Les mer & bestill i dag

Havfiske i "storfiskens rike" på Sørøya i Vest Finnmark

Fra slutten av mars til medio mai er torsken størst på Sørøya. Vi kaller dette skreisesongen. Her kan du oppleve å fange torsk på opp til eller over 30 kg! En opplevelse for livet for de som er ute etter den store fangsten. På Sørøya får man derimot stor fisk hele året. Det er ikke uten grunn at øya kalles "storfiskens rike":-)Vi tilbyr overnatting ombord i vår katamaran Havcruise eller på land i vårt koselige utleiehus "Elrfridastua". Man kan også leie vår nye 22 fots båt Elfrida for dagsturer på egen hånd.

Les mer & bestill i dag
Vinteraktiviteter ikon

Vintereventyr med båt, som fisketurer, fjord/dagsturer og nordlysturer i tromsø området

Firmaturer i Nord-Norge

Vårt konsept egner seg perfekt til all slags firmaturer, blåturer, teambuilding etc. Kan kombineres med kurs-og konferanse ombord (vi har alt av nødvendig utstyr for dette), eventuelt en fisketur, hvalsafari eller et nordlys cruise. Bare fantasien setter grenser.

Les mer & bestill i dag

Havfiske i Nord-Norge

Fra slutten av mars til slutten av april tilbyr vi skrei fisketurer. Malangsgrunnen utfor Tromsø, og så klart Sørøya "storfiskenes rike", er regnet som et par av de beste områdene for havfiske på denne årstiden.

Les mer & bestill i dag

Blålys cruise rundt Tromsøya

Denne turen går rundt Tromsøya. Underveis ser vi ofte niser, springere, sel, havørn og andre sjøfugler. Med hensyn til vær og vind kan vi legge om turen til andre steder. Denne turen er i hovedsak tenkt for å nyte de vakre vinterfargene og naturen i vårt arktiske vinterlandskap. Fra cirka 21 november til 21 Januar er det mørketid her nord. Vi kaller det også for blålystiden. Denne turen er lagt til en tid på dagen da det intense blå lyset kommer spesielt godt frem. Vi forteller gjerne lokal historie og små nord norske «skrøner» underveis.

Det serveres varmdrikke og hjemmelagede kaker underveis.

Vårt motto er kvalitet fremfor kvantitet!

Les mer & bestill i dag

Nordlys og Middagscruise fra Tromsø

Nordlys fra sjøsiden er et spesielt og særdeles vakkert syn.  Lyset fra byen forsvinner bokstavelig talt i det mørke havet. Vi har rundt 80 % score på nordlysaktivitet i løpet av en vintersesong, da medregnet kun det man kan se med «det blotte øye». Som en ekstra bonus får man med seg en fantastisk utsikt over Tromsø og omegn.

På denne turen serverer vi et tradisjonelt nord-norsk fiskemåltid av beste kvalitet. En av favorittene blant våre gjester er kokt torsk med poteter, gulrøtter, flatbrød, løk og smør. Kjeks og varm drikke som etterrett.

Vårt motto er kvalitet fremfor kvantitet!

 

Les mer & bestill i dag

Privat Nordlys og kveldsturer med middag/julebord i Tromsø

Vår stødige og koselige  katamaran MB Havcruise egner seg perfekt for private turer til mindre grupper både for firma, og andre. Hvorfor ikke samle sammen en gjeng til en skikkelig nord-norsk opplevelse som å se nordlys fra havet. Lokale, kunnskapsrike og erfarne verter som har lang erfaring med slike aktiviteter vil gi dere en ekstra trygg, koselig og minnerik tur.

Om bord hos oss kan man enkelt tilrettelegge for små firmaturer, blåturer, tematurer, kurs og konferanser, vennelag og annet. Vi har PA anlegg om bord for live musikk om ønskelig. For en ekstra pris kan vi også skaffe trubadurer.

Vi har lokal tilhørighet og lokalt mannskap. Vi har vært i drift siden 2006, og kan derfor med stolthet presentere oss som pioner for vinterturisme med båt i Tromsø.

Les mer & bestill i dag

Arktisk fisketur med båt i Tromsø

Norske lokale skippere og mannskap med årelang erfaring gjør dette til en trygg, trivelig og minneverdig tur. Fra 2006 har vi tilbudt turer med vår solide og hjemmekoselige katamaran MB Havcruise. Båten er faktisk spesialbygget for havfisketurisme og har topp utstyr for slike aktiviteter. Det er nesten et «must» å ta seg en fisketur når man er i Tromsø. Stor torsk er vanlig å få på denne tiden av året, men vi får også ofte både steinbit, sei, hyse og kveite. Vi har til dags dato ikke gått tomhendt til kai! Som en ekstra bonus ser vi ofte både havørn og små delfiner. De vakre klare vinterfargene, som omgir oss, kan ta pusten fra enhver. Turen avsluttes med et festmåltid av egen fangst, ferskere fiskemåltid kan man ikke få. Dette er virkelig en opplevelse for livet.

Les mer & bestill i dag

Privat fisketur i Tromsø

Vår hjemmekoselige katamaran MB Havcruise egner seg perfekt for små grupper som firma, vennegjenger og annet. Katamaranen er spesialbygget for havfisketurisme. Det er derfor veldig godt tilrettelagt for slike aktiviteter hos oss, både med hensyn til utstyr og annet. Det er god plass både ute og inne. Vi har stor salong, stor bysse, to toaletter og god dekksplass.  Maks 12 gjester per tur gir en sosial og trivelig stemning.

Vårt motto er kvalitet fremfor kvantitet

Les mer & bestill i dag
Overnatting ikon

Overnatting ombord i havcruise eller i elfridastua på sørøya

Elfridastua

Kan kombineres med daglig leie av katamaran havcruise.

Hus 115 kvm2 til leie for tilreisende gjester på Sørvær. Huset er innredet med flotte retro møbler. Første etasje består av stue med salong og spisebord, koselig liten kjøkkenkrok med alt av nødvendig utstyr for selvhushold, bad med dusj og toalett. Stort inngangsparti med god plass til å henge fra seg klær og utstyr. Andre etasje består av 4 soverom, samt ett toalett med vaskeservant og speil. Stor veranda ute.

Les mer & bestill i dag

MS Havcruise

Katamaranen MS Havcruise var spesialbygget for havfisketurisme i 2001, men egner seg ellers ypperlig til alle typer aktiviteter som jaktturer, dykking, teambuilding, blåturer, kurs, konferanser, firmaturer etc. Her er det bare fantasien som setter begrensninger.Katamaranen er bygget i aluminium, 14,99 m * 7 m. Den er sertifisert for 12 passasjerer og et mannskap på 4. Katamaranen er sertifisert klasse 4 og for kystfart i begrensende områder. 

Les mer & bestill i dag

Elfrida båt

Wildeboat 650XW

23 fots båt med pilothus, Lengde 6,60 meter, Bredde 2,70 meter, Dybde 0,35 meter, Vekt 1500 kg

Når du er 700 kilometer over polarsirkelen, kan værforholdene være vanskelige noen ganger. Regn og vind kan kjøle deg raskt ned, det vil gjøre denne etterlengtede fisketuren på Sørøya "storfiskens rike" til en katastrofe, tilbring noen lange dager på å fiske fra åpen båt, og du vil lengte etter komforten som et lite pilothus kan gi.

Utstyrt med 150 hk Yamaha-motor, kartplotter, ekkolodd, dybdefinner og stangholdere, redningsvester, nødsignalraketter og et sporingssystem.

Les mer & bestill i dag
Om oss ikon

Om oss og vår lille familiebedrift som er stasjonert i nord norge

Sørøya Havfiskecruise AS er et lite familie drevet firma som tilbyr fisketurer og andre naturopplevelser i Nord Norge. Vi startet opp i 2006. Havområdet rundt Sørøya er regnet som et av de rikeste havområder i Norge og resten Europa.  

Sørøya i Vest - Finnmark er Norges 4. største øy, med vill og vakker natur både til havs og til lands. Vår hovedbase fra 1. april til slutten av september er den idylliske fiskerlandsbyen Sørvær som ligger ytterst uti havgapet.

Siden vi er fullt mobile, kan vi også tilby turer andre steder både i Troms og Finnmark.

I vintersesongen fra 1. oktober til 31. mars er vi stasjonert i Tromsø. Der tilbyr vi blant annet fisketurer, fjordturer og nordlysturer.

I sommersesongen fra 1. april til 30. september drifter vi på Sørøya, som er Norges fjerde største øy – i areal, og er delt av kommunene Hasvik og Hammerfest. Det totale arealet er 811,4 km². Øyas Landskap er åpent og praktisk talt fritt for trær. Øya har et vakkert landskap med mange gode fiskevann. Sørøya kalles også "den grønne øya i nord".  Sørøya er ellers kjent for stor fisk, og flere verdensrekorder for fisk er satt her. Det er gode forbindelser til Sørøya. Vi har egen flyplass i Hasvik, og det går ferge over Sørøysundet via Øksfjord.

Designed by Horn Media 2018 | Aktuelt

Bestill online nå!