Privat fisketur i Tromsø

Privat fisketur i Tromsø

3 November til 26 Mars

En av de turene vi ønsker å tilby er fisketurer.  

Hvorfor ikke samles om en skikkelig nord-norsk opplevelse som vinterfiske. Kunnskapsrike og erfarne verter med årelang erfaring med havfisketurisme vil gjøre sitt for å gi dere en ekstra minnerik dag. Som en ekstra bonus får man med seg en fantastisk utsikt over Tromsø og omegn fra sjøsiden.

Vi er ellers åpne for lengre turer om ønskelig, og har muligheter for å tilrettelegge for kurs og konferanser.  Vi har PA anlegg som også kan benyttes for live musikk om ønskelig. Gitarer til utlån om man ønsker å stå for underholdningen selv.

Som mat tilbyr vi selvsagt de deiligste fiskemåltider. På denne turen er vi nesten 100 % sikker på at dette blir laget av «blodfersk» selvfanget fisk.

Vi tar sikkerheten seriøst og har årlige kontroller av båt og annet utstyr. Alle våre passasjerer er godt forsikret om bord.

Vi følger alle råd fra det norske helsedirektoratet når det gjelder koronapandemien. Vi rengjør alt utstyr daglig og etter hver tur. Alle gjester som føler seg syke ved ankomst vil bli anmodet om å forlate båten. Det vil bli gitt full refusjon om avbestillingen kan relateres til sykdom eller annet i forbindelse med koronaepidemien.

Oppmøte ved ytterste flytebrygge nord for Scandic Ishavshotell, ved siden av vår røde og hvite katamaran MB Havcruise. Møt opp i tide, minimum 15 minutter før avgang som er klokka 09:30.

Priser

Price

15000,- inkludert leie av utstyr og kjeldresser, varm drikke og lunsj av selvfanget fisk

Other winter activities

Other summer activities

Andre vinteraktiviteter

Andre sommeraktiviteter

Designed by Horn Media 2018 | Aktuelt