Nordlys og Middagscruise

Nordlys og Middagscruise

1. Oktober til 31. mars, uteneom 24., 25. og 31. desember (Nyttårscruise kr. 1800,- per person på bestilling via epost)

Vi i Sørøya Havfiskecruise kan med stolthet presentere oss som pionerer for vinterturisme med båt i Tromsø. VI SATSER PÅ KVALITET FREMFOR KVANTITET! Norske lokale skippere og mannskap med årelang erfaring gjør dette til en sikker, trivelig og minneverdig tur.

Fra 2006 har vi tilbydd turer med vår hjemmekoselige katamaran MB Havcruise. Eierne bor selv om bord i vinterhalvåret. Maks 12 gjester per tur gir en sosial og trivelig stemning. Vi er gjerne behjelpelig med fototips. Et tradisjonelt hjemmelaget fiskemåltid av beste kvalitet, dessert og varm drikke er inkludert i turen.Vi tar sikkerheten seriøst og har årlige kontroller av båt og annet utstyr. Alle våre passasjerer er godt forsikret om bord.

NB! Møt opp i god tid før avgang, minst 15 minutter. Avgang klokka 20:30. Vi venter ikke mer enn 5 minutter.  Oppmøte ved vår katamaran MB Havcruise som ligger ved flytebrygga på nordsiden av Scandic Ishavshotel. Det er bare en nedgang til denne brygga. Om dere er usikre på avgangsted ring +47 94 84 75 00.

Vi serverer et tradisjonelt nord-norsk fiskemåltid og dessert underveis. Stående buffe med sjokolade/kjeks/frukt og varm drikke.

Priser

Price

  • Inkludert: tradisjonelt Nord-Norsk fiskemåltid, varm drikke, dessert,kjeks/sjokolade/frukt, kamerastativ og poncho tilgjengelige om bord, flytedrakt
  • Varighet:3 timer
  • Antall deltagere: 2-12
  • Vanskelighetsgrad: lett / Alle

 

  • 20:30-23:30
  • Voksen:1450 NOK
  • Barn (4-12):725 NOK
BookBook

Other winter activities

Other summer activities

Andre vinteraktiviteter

Andre sommeraktiviteter

Designed by Horn Digital Media 2018