Tromsø Nordlys og Middagscruise

Tromsø Nordlys og Middagscruise

1. Oktober til 31. mars, uteneom 24., 25. og 31. desember (Nyttårscruise kr. 2000,- per person på bestilling via epost)

Sørøya Havfiskecruise har driftet siden 2006 og kan med stolthet presentere oss som pioner for vinterturisme med båt i Tromsø. Lokale skippere og mannskap med årelang erfaring gjør dette til en sikker, trivelig og minneverdig tur. Vi tilbyr turer med vår hjemmekoselige katamaran MB Havcruise. Eierne bor selv ombord i vinterhalvåret. Maks 12 gjester per tur gir en sosial og trivelig stemning. Vi holder oss i beskyttet farvann, og finner det beste stedet for nordlysaktivitet.

 

Nordlys fra sjøsiden er et spesielt og særdeles vakkert syn.  Lyset fra byen forsvinner bokstavelig talt i det mørke havet. Vi har rundt 80 % score på nordlysaktivitet i løpet av en vintersesong, da medregnet kun det man kan se med «det blotte øye». Som en ekstra bonus får man med seg en fantastisk utsikt over Tromsø og omegn. Kunnskapsrike verter med årelang erfaring vil gjøre sitt for å gi dere en ekstra minnerik opplevelse. Vi er gjerne behjelpelig med fototips. Et tradisjonelt hjemmelaget fiskemåltid av bestekvalitet, dessert og varm drikke er inkludert i turen.

Vårt motto er kvaltitet fremfor kvantitet!

 

Vi tar sikkerheten seriøst og har årlige kontroller av båt og annet utstyr. Alle våre passasjerer er godt forsikret om bord.

NB! Møt opp i god tid før avgang, minst 15 minutter. Avgang klokka 20:30. Vi kan ikke vente mer enn 5 minutter uten at det er avtalt på forhånd. Oppmøte ved vår katamaran MB Havcruise som ligger ved ytterste flytebrygge på nordsiden av Scandic Ishavshotel. Om dere er usikre på avgangsted ring +47 94 84 75 00.

Vi serverer et tradisjonelt nord-norsk fiskemåltid av beste kvalitet. Sjokolade/kjeks/frukt og varm drikke er også inkludert i prisen.

Priser

Price

Inkludert: tradisjonelt Nord-Norsk fiskemåltid, varm drikket,kjeks/sjokolade/frukt, Kamerastativ og poncho til utlån, eventuelt kjeldress med flyt

  • Varighet:3 timer
  • Antall deltagere: 2-12
  • Vanskelighetsgrad: lett / Alle

 

  • 20:30-23:30
  • Voksen:1300 NOK
  • Barn (1-12):650 NOK

Other winter activities

Other summer activities

Andre vinteraktiviteter

Andre sommeraktiviteter

Designed by Horn Digital Media 2018