Nordlys og Middagscruise fra Tromsø

Nordlys og Middagscruise fra Tromsø

1. Oktober til 31. mars, uteneom fredager og lørdager samt 24., 25. og 31. desember (Nyttårscruise kr. 2000,- per person på bestilling via epost)

Sørøya Havfiskecruise har driftet siden 2006 og kan med stolthet presentere oss som pioner for vinterturisme med båt i Tromsø. Lokale skippere og mannskap med årelang erfaring gjør dette til en sikker, trivelig og minneverdig tur. Vi tilbyr turer med vår hjemmekoselige katamaran MB Havcruise. Eierne bor selv ombord i vinterhalvåret. Maks 12 gjester per tur gir en sosial og trivelig stemning. Vi holder oss i beskyttet farvann, og finner det beste stedet for nordlysaktivitet.

 

Nordlys fra sjøsiden er et spesielt og særdeles vakkert syn.  Lyset fra byen forsvinner bokstavelig talt i det mørke havet. Vi har rundt 80 % score på nordlysaktivitet i løpet av en vintersesong, da medregnet kun det man kan se med «det blotte øye». Som en ekstra bonus får man med seg en fantastisk utsikt over Tromsø og omegn. Kunnskapsrike verter med årelang erfaring vil gjøre sitt for å gi dere en ekstra minnerik opplevelse. Vi er gjerne behjelpelig med fototips. Et tradisjonelt hjemmelaget fiskemåltid av beste kvalitet, dessert og varm drikke er inkludert i turen.

Vårt motto er kvalitet fremfor kvantitet!

 

Vi tar sikkerheten seriøst og har årlige kontroller av båt og annet utstyr. Alle våre passasjerer er godt forsikret om bord.

Vi følger alle råd fra det norske helsedirektoratet når det gjelder koronapandemien. Vi rengjør alt utstyr daglig og etter hver tur. Alle gjester som føler seg syke ved ankomst vil bli anmodet om å forlate båten. Det vil bli gitt full refusjon om avbestillingen kan relateres til sykdom eller annet i forbindelse med koronaepidemien.

NB! Møt opp i god tid før avgang, minst 15 minutter. Avgang klokka 20:30. Vi kan ikke vente mer enn 5 minutter uten at det er avtalt på forhånd. Oppmøte ved vår katamaran MB Havcruise som ligger ved ytterste flytebrygge på nordsiden av Scandic Ishavshotel. Ring om dere ikke finner frem +47 94 84 75 00.

Vi serverer et tradisjonelt nord-norsk fiskemåltid av beste kvalitet. Sjokolade/kjeks/frukt og varm drikke er også inkludert i prisen.

Priser

Price

Kr. 1300,- per person, barn fra 1-12 år halv pris

Inkludert: tradisjonelt Nord-Norsk fiskemåltid, varm drikke ,kjeks/sjokolade/frukt, Kamerastativ og poncho til utlån, eventuelt kjeldress med flyt

Kamerastativ kan leies om bord for kr. 100,-

  • Varighet:3 timer
  • Antall deltagere: 2-12
  • Vanskelighetsgrad: lett / Alle

Other winter activities

Other summer activities

Andre vinteraktiviteter

Andre sommeraktiviteter

Designed by Horn Media 2018