Nordlys og Middagscruise utfor Tromsø

Nordlys og Middagscruise utfor Tromsø

1. Oktober til 31. mars, uteneom 24., 25. og 31. desember (Nyttårscruise kr. 2000,- per person på bestilling via epost)

Vi i Sørøya Havfiskecruise kan med stolthet presentere oss som pionerer for vinterturisme med båt i Tromsø. VI SATSER PÅ KVALITET FREMFOR KVANTITET! Norske lokale skippere og mannskap med årelang erfaring gjør dette til en sikker, trivelig og minneverdig opplevelse.

Fra 2006 har vi tilbydd turer med vår hjemmekoselige katamaran MB Havcruise. Eierne bor selv om bord i vinterhalvåret. Maks 12 gjester per tur gir en sosial og trivelig stemning. Vi er gjerne behjelpelig med fototips, men vi er ikke profesjonelle fotografer. Det er anbefalt å ta en tur med proffe fotografer som første nordlystur når dere ankommer Tromsø. Et tradisjonelt hjemmelaget fiskemåltid av beste kvalitet, dessert og varm drikke er inkludert i turen.Vi tar sikkerheten seriøst og har årlige kontroahventer ikke mer enn 5 minutter.  Oppmøte ved vår katamaran MB Havcruise som ligger ved ytterste flytebrygge på nordsiden av Scandic Ishavshotel. Om dere er usikre på avgangsted ring

NB! Møt opp i god tid før avgang, minst 15 minutter. Avgang klokka 20:30. Vi kan ikke vente mer enn 5 minutter uten at det er avtalt på forhånd. Oppmøte ved vår katamaran MB Havcruise som ligger ved ytterste flytebrygge på nordsiden av Scandic Ishavshotel. Om dere er usikre på avgangsted ring +47 94 84 75 00.

Vi serverer et tradisjonelt nord-norsk fiskemåltid av beste kvalitet. Sjokolade/kjeks/frukt og varm drikke er også inkludert i prisen.

Priser

Price

Inkludert: tradisjonelt Nord-Norsk fiskemåltid, varm drikket,kjeks/sjokolade/frukt, Kamerastativ og poncho til utlån, eventuelt kjeldress med flyt

  • Varighet:3 timer
  • Antall deltagere: 2-12
  • Vanskelighetsgrad: lett / Alle

 

  • 20:30-23:30
  • Voksen:1450 NOK
  • Barn (1-12):725 NOK

Other winter activities

Other summer activities

Andre vinteraktiviteter

Andre sommeraktiviteter

Designed by Horn Digital Media 2018