Nordlys og Middagscruise fra Tromsø

Nordlys og Middagscruise fra Tromsø

3. November til 26. mars, alle dager foruten 24., 25. og 31. desember

Nordlyset har opptatt og fascinert mennesker gjennom tidene og det er noe det fortsatt gjør. Vi i Sørøya Havfiskecruise ønsker å dele dette med dere - Bli med oss ombord på vår hjemmekoselige katamaran!

Middagscruise fra Tromsø byr på magisk nordlys, flott natur, fantastisk mat og god stemning. Vårt mannskap vil legge til rette for at dette blir en minneverdig tur for alle i alle aldre.

Sørøya Havfiskecruise har driftet siden 2006 og kan med stolthet presentere oss som pioner for vinterturisme med båt i Tromsø. Lokale skippere og mannskap med årelang erfaring gjør dette til en sikker, trivelig og minneverdig tur. Vi tilbyr nordlys-turer med vår hjemmekoselige katamaran MB Havcruise. Eierne bor selv ombord i vinterhalvåret. Maks 12 gjester per tur gir en sosial og trivelig stemning når man skal oppleve nordlyset. Vi holder oss i beskyttet farvann, og finner det beste stedet for nordlysaktivitet.

Nordlys oppstår når elektrisk ladde partikler fra sola kastes ut i verdensrommet og møter jordens magnetiske skjold. Når partiklene møter gassene i jordas atmosfære dannes det fantastiske lyset vi kaller nordlys. Nordlyset i Tromsø kan opptre i mange forskjellige former og farger. De fargene vi kan se mest av er grønt, rødt og blått. Hvor sterkt nordlyset i Tromsø er, og hvor ofte det forekommer avhenger av sola.

Nordlys fra sjøsiden er et spesielt og særdeles vakkert syn.  Lyset fra byen forsvinner bokstavelig talt i det mørke havet. Vi har rundt 80 % score på nordlysaktivitet i løpet av en vintersesong, da medregnet kun det man kan se med «det blotte øye». Som en ekstra bonus får man med seg en fantastisk utsikt over Tromsø og omegn. Kunnskapsrike verter med årelang erfaring vil gjøre sitt for å gi dere en ekstra minnerik opplevelse. Vi er gjerne behjelpelig med fototips. Et tradisjonelt hjemmelaget fiskemåltid av beste kvalitet, kjeks og varm drikke er inkludert i nordlys-turen.

La hele bedriften oppleve nordlyset

Vi har god erfaring med å tilrettelegge for bedrifter som ønsker en spennende firmatur hvor medarbeiderne kan utfolde seg i spennende aktiviteter og minneverdige naturopplevelser. Vi kan kombinere nordlyset med tematurer, kurs og konferanse. Vi tar opptil 12 deltakere på denne turen.

Vårt motto er kvalitet fremfor kvantitet!

Vi tar sikkerheten seriøst og har årlige kontroller av båt og annet utstyr. Alle våre passasjerer er godt forsikret om bord.

Vi følger alle råd fra det norske helsedirektoratet når det gjelder koronapandemien. Vi rengjør alt utstyr daglig og etter hver nordlys-tur. Alle gjester som føler seg syke ved ankomst vil bli anmodet om å forlate båten. Det vil bli gitt full refusjon om avbestillingen kan relateres til sykdom eller annet i forbindelse med koronaepidemien.

NB! Møt opp i god tid før avgang, minst 15 minutter. Avgang klokka 20:30. Vi kan ikke vente mer enn 10 minutter uten at det er avtalt på forhånd. Oppmøte ved vår katamaran MB Havcruise som ligger i indre havn ved ytterste flytebrygge på nordsiden av Scandic Ishavshotel. Ring om dere ikke finner frem +47 94 84 75 00.

Underveis av nordlys-turen serverer vi et tradisjonelt nord-norsk fiskemåltid av beste kvalitet. Sjokolade/kjeks og varm drikke er også inkludert i prisen.

Du er velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post for mer informasjon!

Priser

Price

Kr. 1600,- per person, barn fra 1-12 år halv pris

Inkludert: tradisjonelt Nord-Norsk fiskemåltid, varm drikke ,kjeks/sjokolade. Kamerastativ og poncho til utlån, eventuelt kjeldress med flyt

  • Varighet:3 timer
  • Antall deltagere: 2-12
  • Vanskelighetsgrad: lett / Alle

Other winter activities

Other summer activities

Andre vinteraktiviteter

Andre sommeraktiviteter

Designed by Horn Media 2018 | Aktuelt