Arktisk fisketur med båt i Tromsø

Arktisk fisketur med båt i Tromsø

20 oktober-20 mars, alle dager utenom søndag fra 09:30-12:30

Vi i Sørøya Havfiskecruise kan med stolthet presentere oss som pioner for vinterturisme med båt i Tromsø. VÅRT MOTTO ER KVALITET FREMFOR KVANTITET!

Norske lokale skippere og mannskap med årelang erfaring gjør dette til en trygg, trivelig og minneverdig tur. Fra 2006 har vi tilbudt turer med vår solide og hjemmekoselige katamaran MB Havcruise. Katamaranen Havcruise er faktisk spesialbygget for havfisketurisme og har topp utstyr for slike aktiviteter. Eierne bor selv om bord i vinterhalvåret. Maks 12 gjester per tur gir en sosial og god stemning. Vi tar sikkerheten seriøst og har årlige kontroller av både båt og annet utstyr. Dette gjøres av autoriserte instanser. Alle våre passasjerer er godt forsikret om bord.

NB! Møt opp i god tid før avgang, minst 15 minutter. Avgang klokka 09:30. Vi venter ikke mer enn 10 minutter. Om dere er usikre på oppmøtested ring +47 948 47 500. Oppmøte ved siden av vår katamaran MB Havcruise som ligger ved ytterste flytebrygge i indre havn på nordsiden av Scandic Ishavshotel. Dere finner kart på vår online booking side. Det er bare en nedgang til denne brygga.

Priser

Price

Inkludert: fiskeutstyr og kjeledresser, varm drikke, måltid av selvfangst

Varighet: 3 timer

Vanskelighetsgrad: Lett/Alle

Antall deltakere: 2-12

Pris per person NOK 1600,- 

Barn 1-12 år: NOK ,-800,-

Other winter activities

Other summer activities

Andre vinteraktiviteter

Andre sommeraktiviteter

Designed by Horn Media 2018 | Aktuelt