Overnatting på Sørøya

Ønsker du å oppleve alt det Nord-Norge har å by på av vakre og ville naturopplevelser? Frister det med overnatting ombord på en idyllisk katamaran? Eller ønsker du å leie hus når du besøker Sørøya?

Hos oss i Sørøya Havfiskecruise kan du selv velge om du ønsker overnatting på vann eller land.

Vi stiller katamaranen MS Havcruise tilgjengelig for overnatting for deg som ønsker en mer autentisk fiskeferie, men også hus for deg som ønsker full komfort mens du nyter aktivitetene her i nord.

Overnatting på MS Havcruise

MS Havcruise ble konstruert for havfisketurisme på starten av 2000-tallet. Om bord på MS Havcruise finner du 4 lugarer med totalt 10 sengeplasser, i tillegg til ytterligere 2 sengeplasser til i styrhuset. Katamaranen har en koselig salong, godt utstyrt bysse, toalett, dusj, og god dekksplass.

MS Havcruise er langt mer enn bare overnatting og passer perfekt for aktiviteter som jaktturer, dykking, teambuilding, blåturer, kurs, konferanser og firmaturer.

Overnatting i hus med alle fasiliteter

Som gjest hos oss kan du også velge å overnatte i et hus innredet med flotte retro møbler og med alle fasiliteter du måtte behøve for å nyte oppholdet her i Nord-Norge.

1. etasje består av stue med salong og spisebord, koselig liten kjøkkenkrok med alt av nødvendig utstyr for selvhushold, bad med dusj og toalett. Stort inngangsparti med god plass til å henge fra seg klær og utstyr.

2. etasje består av 4 soverom, samt ett toalett med vaskeservant og speil. Stor veranda ute. De 4 soverommene har sengeplass til 7 personer, hvorav 2 av dem har dobbeltsenger, et av dem har også babyseng. Vi har muligheter for å legge inn ekstrasenger ved behov.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan bistå med overnatting på Sørøya!