Minnerik fisketur i Nord-Norge

Nord-Norge er anerkjent for sin vakre natur og kan by på unike opplevelser du knapt ser maken til på verdensbasis. En fisketur i nord egner seg for entusiaster som ønsker heftige fiskeopplevelser, men også for deg som setter pris på gode naturopplevelser.

Havområdet rundt Sørøya er regnet som et av de rikeste havområder i Norge og resten Europa. Siden vår oppstart i 2006 har vi i Sørøya Havfiskecruise sørget for autentiske fisketurer og naturopplevelser for våre gjester.

Havfiske for entusiaster

Dette er fisketuren for alle entusiaster med høye forventninger om skikkelig fangst. På denne turen samler vi grupper på opptil 10 personer på vår katamaran. Rekordfangsten med fiskestang på denne turen er en torsk på 37,3 kg. Er du den nye rekordholderen?

Har du prøvd arktisk fisketur?

Mellom 15.oktober og 31.mars byr vi på arktisk fisketur på vår katamaran MS Havcruise. Her vil du ha alt av utstyr tilgjengelig - nettopp for å holde fokuset på det viktigste, nemlig fisketuren. Katamaranen tar opptil 12 gjester per tur.

Privat fisketur for grupper

Dersom dere er flere deltakere som ønsker å oppleve en fisketur av de sjeldne kan vi trygt anbefale privat fisketur hvor dere i fellesskap kan skape en minnerik dag og nyte idyllen på havet. Vi har muligheter for å tilrettelegge for kurs og konferanser for bedrifter. Som mat tilbyr vi selvsagt de deiligste fiskemåltider. På denne turen er vi nesten 100 % sikker på at dette blir laget av «blodfersk» selvfanget fisk.

Ønsker du mer informasjon om våre fisketurer? Ikke nøl med å ta kontakt med oss i Sørøya Havfiskecruise! Vi setter pris på å dele våre erfaringer med engasjerte fiskere.

Book online now!