Tidlig nordlystur/kveldstur for eldre og barnefamilier

Tidlig nordlystur/kveldstur for eldre og barnefamilier

10 oktober 2022-26 Mars 2023 fredag og lørdag 19:00-21:30

Vi er et lokalt nord norsk firma som har drevet med turisme siden 2006. Vi kan med stolthet kalle oss pionerer for vinterturisme med båt i Tromsø.

Nordlys fra sjøsiden er et spesielt og særdeles vakkert syn.  Lysforurensning forsvinner bokstavelig talt i det svarte havet. Vi har rundt 80 % score i løpet av en vintersesong i, da medregnet kun det man kan se med «det blotte øye». Som en ekstra bonus får man med seg en fantastisk utsikt over Tromsø og omegn. Vi er gjerne behjelpelig med fototips.

Vi har valgt å starte og avslutte denne turen litt tidligere enn de vanlige nordlysturene våre. Dette fordi vi har opplevd at de sene kveldsturene kan bli noe slitsomme for eldre folk og barnefamilier. Vi anbefaler derfor gjerne denne turen for disse gruppene om de ønsker å ta kveld litt tidligere enn ved midnatt. Nordlyset kan ofte vise seg sen ettermiddag og tidlig kveld, så sjansen er ganske stor for å oppleve dette også på denne turen

Vi serverer normalt varm drikke og hjemmelagde vafler eller kaker på denne turen, men det vil være mulig å bestille mat om ønskelig. Da tar dere bare en telefon noen timer før avgang, så fikser vi det.

Vi tar sikkerheten seriøst og har årlige kontroller av båt og annet utstyr. Alle våre passasjerer er godt forsikret om bord.

Vi følger alle råd fra det norske helsedirektoratet når det gjelder koronapandemien. Vi rengjør alt utstyr daglig og etter hver tur. Alle gjester som føler seg syke ved ankomst vil bli anmodet om å forlate båten. Det vil bli gitt full refusjon om avbestillingen kan relateres til sykdom eller annet i forbindelse med koronaepidemien.

Oppmøte ved ytterste flytebrygge nord for Scandic Ishavshotel ved vår røde og hvite katamaran MB  Havcruise. Møt minimum 15 minutter før avgang.  Varighet 19:00-21:30(2 timer og 30 minutter)

Priser

Price

NOK 1300 inkludert varm drikke og hjemmelagede vafler eller kaker. Varm poncho om behov.

Other winter activities

Other summer activities

Andre vinteraktiviteter

Andre sommeraktiviteter

Designed by Horn Media 2018 | Aktuelt