Arktisk Fjord og Natur Cruise

Arktisk Fjord og Natur Cruise

1 oktober til 25 mars utenom 24. og 25. desember

Sørøya Havfiskecruise har driftet siden 2006 og kan med stolthet presentere oss som pioner for vinterturisme med båt i Tromsø. Lokale skippere og mannskap med årelang erfaring gjør dette til en sikker, trivelig og minneverdig tur. Vi tilbyr turer med vår hjemmekoselige katamaran MB Havcruise. Eierne bor selv ombord i vinterhalvåret. Maks 12 gjester per tur gir en sosial og god stemning. Underveis kan man nyte en fantastisk natur kledd i et vakkert og fargerikt vinterlandskap. Det er store muligheter for å se havørn, andre sjøfugler, sel, niser og delfiner. Det serveres ferske hjemmelagede vafler og varm drikke underveis.

Denne turen går vanligvis inn til Ramfjorden hvor man kan nyte synet av blant annet iskanten innerst i fjorden. Vi planlegger våre turer etter vær og vind og går alltid til steder hvor det er mest mulig komfortabelt for alle våre passasjerer.

Vårt motto er kvalitet fremfor kvalitet!

Vi tar sikkerheten seriøst og har årlige kontroller av båt, og annet utstyr. Dette gjøres av autoriserte instanser. Alle våre passasjerer er godt forsikret ombord!.

Denne turen starter fra Tromsø sentrum ved flytebryggen nord for Scandic Ishavshotel. Oppmøte 15 minutter før avgang. Om dere har problemer med å finne oss, ring oss på mobil +4794847500

Det serveres ferske hjemmelagede vafler og varm drikke underveis.

Vi tar sikkerheten seriøst og har årlige kontroller av båt, og annet utstyr. Dette gjøres av autoriserte instanser. Alle våre passasjerer er godt forsikret om bord.

Vi følger alle råd fra det norske helsedirektoratet når det gjelder koronapandemien. Vi rengjør alt utstyr daglig og etter hver tur. Alle gjester som føler seg syke ved ankomst vil bli anmodet om å forlate båten. Det vil bli gitt full refusjon om avbestillingen kan relateres til sykdom eller annet i forbindelse med koronaepidemien.

Inkludert: Varm drikke, nystekte hjemmelagede vafler, poncho/kjeledresser og kikkerter til utlån
Varighet: 3-4 timer
Antall deltagere: 2-12
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 09:00 fra ytterste flytebrygge nord for Scandic Ishavshotel
Oppmøte ved vår røde og hvite katamaran MB Havcruise 15 minutter før avgang

Priser

Price

Inkludert: Varm drikke, nystekte vafler, poncho/kjeldresser og 4 kikkerter til utlån.

Varighet: 3-4 timer

Vanskelighetsgrad: Lett/Alle

Antall deltakere: 4-12

Voksen: 1450 NOK

Barn (1-12): 725 NOK

Other winter activities

Other summer activities

Andre vinteraktiviteter

Andre sommeraktiviteter

Designed by Horn Media 2018 | Aktuelt